Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Vlada Republike Srbije
  • Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC)
  • UNOPS
  • Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Vesti / Aktuelnosti

Beograd, 9. jun 2022.

Poboljšane usluge socijalne zaštite za 3.000 građana uz podršku Vlade Švajcarske

Kvalitet života za više od 3.000 građana i građanki iz ranjivih društvenih grupa poboljšan je kroz unapređenje usluga socijalne zaštite kao rezultat 41 projekta koji su lokalne samouprave sprovele uz podršku Vlade Švajcarske kroz program Swiss PRO, istaknuto je na događaju koji je održan 9. juna...

Beograd, 8. jun 2022.

Podrška lokalnim samoupravama u sprovođenju usluga socijalne zaštite - svečana dodela sertifikata

Program Swiss PRO organizuje događaj pod nazivom „Podrška lokalnim samoupravama u sprovođenju usluga socijalne zaštite“, koji će biti održan u četvrtak 9. juna 2022. godine, sa početkom u 13 časova u Beogradu (Hotel Radison, Bulevar Vojvode Mišića br. 15).

Beograd, 27. maj 2022.

U 70 lokalnih samouprava unapređena elektronska uprava uz podršku Vlade Švajcarske

Nove elektronske usluge i otvoreni podaci dostupni su građanima i građankama 70 gradova i opština kao rezultat podrške Vlade Švajcarske kroz program Swiss PRO, istaknuto je na događaju održanom 27. maja 2022. godine u Beogradu, kojim je završena kampanja pod sloganom „Da kliknemo zajedno”.

Beograd, 26. maj 2022.

Podrška unapređenju elektronske uprave na lokalnom nivou - završni događaj u okviru kampanje „Da kliknemo zajedno“

Program Swiss PRO organizuje događaja „Podrška unapređenju elektronske uprave na lokalnom nivou“, koji će biti održan 27. maja 2022. godine, sa početkom u 12 časova, u Beogradu (hotel Metropol, Sala Nikola Tesla, Bulevar kralja Aleksandra 69).