Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Vlada Republike Srbije
  • Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC)
  • UNOPS
  • Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Vesti / Aktuelnosti

SKGO objavio javni poziv za tehničku pomoć u sprovođenju završne analize učinka i kapaciteta JLS u primeni principa dobrog upravljanja

  • Beograd, 26. avgust 2021.

Analiza se sprovodi u okviru projekta „Unapređenje dobrog upravljanja na lokalnom nivou“ koji podržava Vlada Švajcarske. Projekat sprovodi SKGO u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji realizuje Kancelarija ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) objavio je poziv za dostavljanje ponuda tehničke pomoći u sprovođenju završne „Analize učinka i kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u primeni principa dobrog upravljanja na lokalnom nivou“.

Rok za dostavljanje ponuda je 14.09.2021. godine do 15.00 časova.

Nakon sprovedene početne „Analize učinka i kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u primeni principa dobrog upravljanja“ koju je sproveo 2018. godine, SKGO vrši novo istraživanje u cilju merenja napretka koji su gradovi i opštine ostvarili tokom prethodnog četvorogodišnjeg perioda u pogledu primene principa dobrog upravljanja.

Dodatne informacije o postupku podnošenja ponuda, kao i konkursnu dokumentaciju možete pronaći na sajtu SKGO.